Genelec: Donacija za Osnovnu školu
10/12/2013 19:10 - Administrator
 U cilju poboljšanja izvođenja nastave iz predmeta informatike, naša škola je pokrenula akciju opremanja i nabavku informatičke opreme kojom bismo dodatno opremili  kabinet informatike, te  u školskoj  2013/14. godini našim učenicima pružiti kvalitetniju nastavu iz ovoga predmeta.

Kao prvi korak ove akcije planirano je umrežavanje nekoliko računara u kabinetu informatike, nakon toga izrada i realizacija projekta nabavka novih računara i računarske opreme.

Zahvaljujući firmi GENELEC d.o.o. Tuzla i gospođi Elviri Kovačević koji su prepoznali naš problem, te svojom donacijom UTP kabela dužine 100 metara omoguaćili realizaciju umrežavanja računara u kabinetu.

U ime učenika i nastavnog osoblja još jednom se iskreno zahvaljujemo firmi Genelec d.o.o. za razumijevanje našeg problema, te za doniranje date robe!

Svakako podsjećamo naše učenike , njihove roditelje i ostale posjetioce našeg portala da sve artikle iz oblasti tehnologije mogu nabaviti u firmi Genelec, te se informisati o njihov ponudi na web stranici : www.genelec.ba 
Slika od Mrezni kabl GEMBIRD UTP cat 5E, UPC-5004E


                        Donirani UTP kabel 
http://www.osdubrave.com.ba/news_59_Genelec-Donacija-za-Osnovnu-skolu-.html