Završena rekonstrukcija krova Područne škole
18/07/2017 23:50 - Admin
 Poslije nekoliko godina konačno je riješen problem prokišnjavanja u Područnoj školi „Dubrave Gornje“. Na osnovu odluke Školskog odbora i Vijeća roditelja OŠ „Dubrave“, tokom mjeseca juna 2017. godine izvršena je rekonstrukcija krova na područnoj školi. Zahvaljujući sredstvima Vijeća roditelja, resornog ministarstva obrazovanja TK i Općine Živinice uspješno je okončan projekat „Rekonstrukacija krova“ u iznosu od 12.175,91 KM.Kao što vidimo iz priloženih fotografija, sanacija krova područne škole odvijala se u zadanim rokovima, a u realizaciji projekta zajedno na čelu sa menažmentom učestvovali su i radnici Osnovne škole „Dubrave“. Izvođač radova bila je firma MF Building style Tuzla.

 Kao što vidimo iz priloženih fotografija, sanacija krova područne škole odvijala se u zadanim rokovima, a u realizaciji projekta zajedno na čelu sa menažmentom  učestvovali su i radnici Osnovne škole „Dubrave“.

Dugo se molilo, tražilo i čekalo da neko investira i konačno se to dogodilo u 2017. godini. Vjerujemo da će svaka slijedeća godina označiti napredak kako materijalni, tako i intelektulani, obrazovni i duhovni, kako bi škola u Dubravama Gornjim bila mjesto razvoja, odgoja i stjecanja znanja, formiranja budućih generacija koje će biti budući inovatori, umjetnici, sportisti, ljekari, naučnici, a za takvo nešto temelj je odgovarajući prostor za rad – funkcionalna škola.

Više fotografija pogledajte OVDJE

http://www.osdubrave.com.ba/news_139_Zavrsena-rekonstrukcija-krova-Podru%26%23269%3Bne-skole-.html