Naslovna  |  Download  |  Forum  Galerija Kontakt
   Anketa  
 
Trenutno nema nijedne aktivne ankete!
 
   Izaberite jezik  
 
 
   Sat  
 
 
   Postani fan  
     
Mar
05
2010

 

Rank

Autor: edis
Vijesti
U Osnovnoj školi „Dubrave“  dana  03.03.2010. godine održana je radionica na temu  „ Narkomanija, alkohol i cigarete “, za učenike sedmih i osmih razreda, kao i učenike petih i šestih razreda sa problematičnim ponašanjem. 
Tags -
Feb
26
2010

 

Rank

Autor: edis
Vijesti
U centralnoj školi Osnovne skole "Dubrave" u Hadžićima, održana je Svečana akademija povodom Dana nezavisnosti BiH. Uz prigodan program koji je pripremljen od strane učenika, obilježen je jedan od najvažnijih datuma u historiji naše zemlje. Tim povodom našim učenicima i članovima kolektiva upućujemo čestitke povodom Dana nezavisnosti BiH!
Tags -
Feb
26
2010

 

Rank

Autor: edis
Vijesti
U subotu 20.02.2010. godine u prostorijama Javne ustanove Osnovne  škole  „Đurđevik“ u Đurđeviku i Javne ustanove Druge osnovne škole Živinice,  održano je   općinsko takmičenje za učenike petih, šestih, sedmih i osmih razreda iz engleskog jezika. Među ostalim učestvovala je i naša škola tj. Javna ustanova Osnovna škola „ Dubrave“ , i možemo reći da su naši učenici postigli zavidne rezultate.
Tags -
Feb
25
2010

 

Rank

Autor: edis
Vijesti
Takmičenje je održano u prostorijama Javne ustanove Osnovna škola „Đurđevik“  u Đurđeviku 20.02.2010. godine sa početkom u 13 sati. Na takmičenju učenica naše škole Dropić Selma osvojila je I mjesto i plasman na kantonalno takmičenje u kategoriji VII razreda. Ostali rezultati takmičenja:
Tags -
Feb
19
2010

 

Rank

Autor: edis
Vijesti
Učenici koji  su svojim radom i zalaganjem doprinjeli boljem   radu  i uspjehu OŠ „Dubrave“  te bili aktivni u nastavi i vanastavnim aktivnostima, i postigli zavidne rezultate kako na općinskom tako i na kantonalnim takmičenjima njih dvadesettroje kao nagradu dobili su besplatan jednodnevni izlet „Škola skijanja“ na Karauli Konjuh.
Tags -
Stranica 7/7 |< < 4 5 6 7
Naslovna  |  Download  |  Forum  | Vijesti
Design by Edis Kalajac       Zivinice-best :::Copyright © 2003-2013::: Zivinice-best ::: All rights reserved::: Edis Kalajac