Naslovna  |  Download  |  Forum  Galerija Kontakt
   Anketa  
 
Trenutno nema nijedne aktivne ankete!
 
   Izaberite jezik  
 
 
   Sat  
 
 
   Postani fan  
     
Okt
30
2012

 

Rank

Autor: Admin
Obavijesti
  Konačna rang lista kandidata po konkursu za prijem nastavnikau radni odnos u osnovnoj školi "Dubrave" 


 


 
Tags -
Okt
22
2010

 

Rank

Autor: Admin
Vijesti
Na prijedlog Vijeća učenika i Vijeća roditelja škole, direktor škole i Školski odbor  donio je Odluku da se izvrši ugradnja  video-nadzora u zgradi i dvorištu  Osnovne škole "Dubrave" u Živinicama, sa ciljem preventivnih mjera kako bi se omogućilo neometano izvodjenje nastave i poboljšanje bezbjednosti učenika, kao i samog objekta.
Tags -
Okt
20
2010

 

Rank

Autor: Admin
Vijesti
U povodu 98. godina postojanja i rada škole, 08. 10. 2010. godine svečanim programom proslavljen Dan škole.
Tom prilikom je održana priredba za roditelje, učenike i goste.  Ovom svečanom danu prisustvovao je veliki broj uvaženih gostiju i zvanica,a među njima i Ministrica obrazovanja, nauke, kulture i sporta TK, prof.dr. Mirzeta Hadžić Suljkić, te zamjenik predsjedavajućeg općinskog vijeća Živinice gosp. Anto Tadić, direktori, kolege i gosti iz više osnovnih škola.
Tags -
Maj
12
2010

 

Rank

Autor: edis
Vijesti
Na smotri stvaralaštva učenika osnovinih škola općine Živinice dana 28 i 29.04. 2010  godine učenici naše škole su postigli zapažene rezultate.
Tags -
Maj
12
2010

 

Rank

Autor: edis
Vijesti
Dana 26.04.2010. godine na stadionu "Tušanj" Tuzla održano je takmičenje učenika osnovnih škola općine Živinice u atletici. Učenici naše škole postigli su zapažene rezultate.
Tags -
Apr
28
2010

 

Rank

Autor: edis
Vijesti
Danas je u Gradskoj dvorani u Živinicama počela trodnevna Smotra znanja i staralaštva učenika osnovnih škola.Prvog dana na programu su dramske sekcije i učeničko likovno stvaralaštvo.Gledali smo dramski prikaz „OŠ Dubrave nas je podsjetila na Kočićevog „Jazavca pred sudom“,
Tags -
Apr
26
2010

 

Rank

Autor: edis
Vijesti
Posljednjih dana bilo je mnogo takmičenja među učenicima osnovnih i srednjih škola, tako da je bilo teško stići do svake manifestacije i o tome objaviti prilog.Ovoga puta više riječi biće o uspjesima mladih Osnovne škole Dubrave!
Tags -
Apr
26
2010

 

Rank

Autor: edis
Obavijesti
Osnovna skola "Dubrave" je domacin kantonalnom takmičenju  učenika osnovnih i srednjih škola po programu Civitasa „Projekt građanin“/“Ja građanin“, u Dubravama, u ponedjeljak i utorak, 26. i 27.aprila 2010. godine, nastupiće ekipe, (pobjednici na prethodno održanim općinskim takmičenjima, a poslije održanih školskih takmičenja), u konkurenciji osnovnih i srednjih škola i to: 
Tags -
Apr
26
2010

 

Rank

Autor: edis
Vijesti
U konkurenciji učenika VII razreda za federalno takmičenje iz fizike plasirali su se Armin Hodžić iz OŠ”Džakule”, sa osvojenih    100 bodova, na 2.mjestu je Melisa Omerović OŠ” Kreka” 96 bodova, 3. Belma Omerbegović OŠ”Kalesija” 92 boda, 4.Amra Mahmutović    OŠ”Kreka” 90 bodova i 5. Adnan Hodžić    OŠ”Džakule” 85 bodova.   
Tags -
Mar
13
2010

 

Rank

Autor: edis
Vijesti
U Osnovnoj školi „Dubrave „ je dana 09.03.2010.godine održano predavanje na temu „Edukacija iz oblasti saobraćajne kulture“. Predavanje je predviđeno za učenike nižih razreda tj. od prvog do petog razreda devetogodišnjeg obrazovanja, koje su održali  predstavnici  Policijskih struktura Živinice.
Tags -
Mar
05
2010

 

Rank

Autor: edis
Vijesti
U Osnovnoj školi „Dubrave“  dana  03.03.2010. godine održana je radionica na temu  „ Narkomanija, alkohol i cigarete “, za učenike sedmih i osmih razreda, kao i učenike petih i šestih razreda sa problematičnim ponašanjem. 
Tags -
Feb
26
2010

 

Rank

Autor: edis
Vijesti
U centralnoj školi Osnovne skole "Dubrave" u Hadžićima, održana je Svečana akademija povodom Dana nezavisnosti BiH. Uz prigodan program koji je pripremljen od strane učenika, obilježen je jedan od najvažnijih datuma u historiji naše zemlje. Tim povodom našim učenicima i članovima kolektiva upućujemo čestitke povodom Dana nezavisnosti BiH!
Tags -
Feb
26
2010

 

Rank

Autor: edis
Vijesti
U subotu 20.02.2010. godine u prostorijama Javne ustanove Osnovne  škole  „Đurđevik“ u Đurđeviku i Javne ustanove Druge osnovne škole Živinice,  održano je   općinsko takmičenje za učenike petih, šestih, sedmih i osmih razreda iz engleskog jezika. Među ostalim učestvovala je i naša škola tj. Javna ustanova Osnovna škola „ Dubrave“ , i možemo reći da su naši učenici postigli zavidne rezultate.
Tags -
Feb
25
2010

 

Rank

Autor: edis
Vijesti
Takmičenje je održano u prostorijama Javne ustanove Osnovna škola „Đurđevik“  u Đurđeviku 20.02.2010. godine sa početkom u 13 sati. Na takmičenju učenica naše škole Dropić Selma osvojila je I mjesto i plasman na kantonalno takmičenje u kategoriji VII razreda. Ostali rezultati takmičenja:
Tags -
Feb
19
2010

 

Rank

Autor: edis
Vijesti
Učenici koji  su svojim radom i zalaganjem doprinjeli boljem   radu  i uspjehu OŠ „Dubrave“  te bili aktivni u nastavi i vanastavnim aktivnostima, i postigli zavidne rezultate kako na općinskom tako i na kantonalnim takmičenjima njih dvadesettroje kao nagradu dobili su besplatan jednodnevni izlet „Škola skijanja“ na Karauli Konjuh.
Tags -
Stranica 6/6 |< < 3 4 5 6
Naslovna  |  Download  |  Forum  | Vijesti
Design by Edis Kalajac       Zivinice-best :::Copyright © 2003-2013::: Zivinice-best ::: All rights reserved::: Edis Kalajac