Naslovna  |  Download  |  Forum  Galerija Kontakt
   Anketa  
 
Trenutno nema nijedne aktivne ankete!
 
   Izaberite jezik  
 
 
   Postani fan  
     
Učenica generacije 2013-14 skolske godine: MELINA HADŽIĆ
Datum 13/06/2014 19:36  Autor Moderator  Posjete 1187  Jezik Global
Odlukom Školskog odbora , Melina Hadžić , učenica IX-2 razreda, ove godine, ponijela je titulu učenika generacije Osnovne škole "Dubrave".

 Melina se u školi aktivno bavila vannastavnim aktivnostima iz oblasti matematike, fizike, bosanskog, engleskog i njemačkog jezika... te na općinskim, kantonalnim i federalnim takmičenjima ostvarivala zapažene rezultate.
Odlukom Školskog odbora Melina je proglašena  za UČENICU GENERACIJE ŠKOLSKE 2013/14 GODINE.

Melina za svoj uspjeh kaze:"Kao i svake godine, OŠ "Dubrave" je imala mnogo dobrih i primjernih učenika koji su bili kompetentni učestvovati u konkursu za učenika generacije. Komisija koju je odredila uprava škole je bila ta koja je bodovala naše uspjehe tokom školovanja. Nakon bodovanja, komisija je odlučila da ja budem ta koja će ponijeti titulu učenika generacije. Nadam se da će se moj uspjeh i napredovanje nastaviti i u budućnosti."

Čestitamo joj, i želimo sve najbolje u daljem školovanju i životu.
Svi ostali kandidati koji su se prijavili na konkurs i ispunjavali uslove i kriterije, postali su PONOS GENERACIJE a to su : 
Nema Komentara.
Naslovna  |  Download  |  Forum  | Vijesti
Design by Edis Kalajac       Zivinice-best :::Copyright © 2003-2013::: Zivinice-best ::: All rights reserved::: Edis Kalajac