Naslovna  |  Download  |  Forum  Galerija Kontakt
   Anketa  
 
Trenutno nema nijedne aktivne ankete!
 
   Izaberite jezik  
 
 
   Sat  
 
 
   Postani fan  
     
Škola intenzivnih dešavanja
Datum 02/11/2013 21:19  Autor Admin  Posjete 755  Jezik Global
  U svakoj se školi održavaju priredbe, različitim povodima i sa različitim sadržajima. U OŠ “Dubrave” ta su druženja sve češća a djeca često imaju priliku da vide i čuju zanimljive goste, da pokažu šta znaju ali i da urade nešto, za sebe i svoju školu.

– “Organiziramo razna druženja, posebno u sjećanju će nam ostati prošla proslava dana dječje radosti kada smo jednog nama dragog  učitelja Niku Filipovića ispratili u penziju. Književne večeri su obavezne, prošle smo školske godine imali književno veče na kojoj je sudjelovala i naša učenica, Fatma Bulić koja je paraplegičar a promovisala je u društvu književnice Jagode Iličić svoju treću knjigu pjesama,

Za 8. mart smo imali priredbu donatorskog karaktera na kojoj su djeca svojim radovima obradovali majke, i tako dalje. Ove ćemo školske godine naravno nastaviti sa tim, za svaku ovakvu priredbu posebno se spremiti jer je to nešto što djeca vole, žele i rado učestvuju”

 
Zidove  naše sportske sale smo već oslikali sa temom godišnjih doba. Svojim rukama, uz pomoć nastavnika likovnog odgoja to su uradila djeca koju hoćemo da naviknemo da uljepšavaju svoju okolinu, sa onim čime su nadareni. U dvorištu planiramo postaviti i stećke, želimo da djeca imaju pred očima kulturno naslijeđe ovih krajeva.

Dubrave oslikan zid
Nema Komentara.
Naslovna  |  Download  |  Forum  | Vijesti
Design by Edis Kalajac       Zivinice-best :::Copyright © 2003-2013::: Zivinice-best ::: All rights reserved::: Edis Kalajac