Naslovna  |  Download  |  Forum  Galerija Kontakt
   Anketa  
 
Trenutno nema nijedne aktivne ankete!
 
   Izaberite jezik  
 
 
   Sat  
 
 
   Postani fan  
     
Postavljen video-nadzor u školi
Datum 22/10/2010 08:25  Autor Admin  Posjete 1836  Jezik Global
Na prijedlog Vijeća učenika i Vijeća roditelja škole, direktor škole i Školski odbor  donio je Odluku da se izvrši ugradnja  video-nadzora u zgradi i dvorištu  Osnovne škole "Dubrave" u Živinicama, sa ciljem preventivnih mjera kako bi se omogućilo neometano izvodjenje nastave i poboljšanje bezbjednosti učenika, kao i samog objekta.


Vjeće roditelja je pokrenulo akciju prikupljanja novca od strane roditelja učenika ove škole za finansiranje ugradnje video-nadzora u školi. Osnovni povod pstavljanja škole pod video-nadzor jeste bezbjednost učenika i samog objekta. U proteklih nekoliko dana  u školi je završen jedan dio projekta instaliranja video-nadzora, i od tog dana pod video nadzorom je cio kompleks  okoline školske zgrade i jedan dio unutrašnjost samog objekta. Ovim projektom i projektom osvijetljenja školskog objekta i okoliša, povećana je bezbjednost učenika i smanjena je opasnost od devastiranja škole i okoliša kao i mogućeg nasilja.

 Video-nadzor pokriva cio prostor školskog objekta tokom 24 sata, pa ukoliko se nešto loše dogodi počinioci će biti lako otkriveni“.

 


Nema Komentara.
Naslovna  |  Download  |  Forum  | Vijesti
Design by Edis Kalajac       Zivinice-best :::Copyright © 2003-2013::: Zivinice-best ::: All rights reserved::: Edis Kalajac