Naslovna  |  Download  |  Forum  Galerija Kontakt
   Anketa  
 
Trenutno nema nijedne aktivne ankete!
 
   Izaberite jezik  
 
 
   Postani fan  
     
Posjeta ministra u Vladi TK Zlatana Muratovića
Datum 12/11/2017 12:23  Autor Admin  Posjete 671  Jezik Global
Prema Planu i programu rada, a s ciljem upoznavanja sa dosadašnjim radom i planovima aktivnosti u narednom periodu ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta Tuzlanskog kantona Zlatan Muratović sa saradnicima, u srijedu, 8.11.2017. godine, pored ostalih škola, bio je u posjeti i našoj školi.
 Cilj ove posjete bio je upoznavanje sa kvalitetom rada naše škole. Vođen je i razgovor o realizaciji konkursne i oglasne procedure prijema zaposlenika, te je konstatovano da ove školske godine nije bilo značajnih problema što se može objasniti vrlo malim brojem žalbi koje su upućene školskim odborima.
Direktor i nastavnici naše škole upoznali su ministra sa načinom i uslovima rada, kao i perspektivama škole u narednom periodu. Također, govorilo se i o problemima sa kojima se susrećemo u radu, kao i potrebama kada se radi o stanju školskih objekata.

Posjeta je ujedno bila i prilika da se iskaže obostrana zahvalnost za dosadašnju saradnju i podršku u ostvarivanju zajedničkih ciljeva i projekata.  
Nema Komentara.
Naslovna  |  Download  |  Forum  | Vijesti
Design by Edis Kalajac       Zivinice-best :::Copyright © 2003-2013::: Zivinice-best ::: All rights reserved::: Edis Kalajac