Naslovna  |  Download  |  Forum  Galerija Kontakt
   Anketa  
 
Trenutno nema nijedne aktivne ankete!
 
   Izaberite jezik  
 
 
   Sat  
 
 
   Postani fan  
     
Završena rekonstrukcija krova Područne škole
Datum 18/07/2017 23:50  Autor Admin  Posjete 593  Jezik Global
 Poslije nekoliko godina konačno je riješen problem prokišnjavanja u Područnoj školi „Dubrave Gornje“. Na osnovu odluke Školskog odbora i Vijeća roditelja OŠ „Dubrave“, tokom mjeseca juna 2017. godine izvršena je rekonstrukcija krova na područnoj školi. Zahvaljujući sredstvima Vijeća roditelja, resornog ministarstva obrazovanja TK i Općine Živinice uspješno je okončan projekat „Rekonstrukacija krova“ u iznosu od 12.175,91 KM.Kao što vidimo iz priloženih fotografija, sanacija krova područne škole odvijala se u zadanim rokovima, a u realizaciji projekta zajedno na čelu sa menažmentom učestvovali su i radnici Osnovne škole „Dubrave“. Izvođač radova bila je firma MF Building style Tuzla.

 Kao što vidimo iz priloženih fotografija, sanacija krova područne škole odvijala se u zadanim rokovima, a u realizaciji projekta zajedno na čelu sa menažmentom  učestvovali su i radnici Osnovne škole „Dubrave“.

Dugo se molilo, tražilo i čekalo da neko investira i konačno se to dogodilo u 2017. godini. Vjerujemo da će svaka slijedeća godina označiti napredak kako materijalni, tako i intelektulani, obrazovni i duhovni, kako bi škola u Dubravama Gornjim bila mjesto razvoja, odgoja i stjecanja znanja, formiranja budućih generacija koje će biti budući inovatori, umjetnici, sportisti, ljekari, naučnici, a za takvo nešto temelj je odgovarajući prostor za rad – funkcionalna škola.

Više fotografija pogledajte OVDJE

Nema Komentara.
Naslovna  |  Download  |  Forum  | Vijesti
Design by Edis Kalajac       Zivinice-best :::Copyright © 2003-2013::: Zivinice-best ::: All rights reserved::: Edis Kalajac