Naslovna  |  Download  |  Forum  Galerija Kontakt
   Anketa  
 
Trenutno nema nijedne aktivne ankete!
 
   Izaberite jezik  
 
 
   Postani fan  
     
Posjeta BKC-u Živinice: Serija filmova za učenike
Datum 16/02/2015 21:43  Autor Moderator  Posjete 999  Jezik Global
 Bosnaski kulturni centar Živinice će u utorak 17.02.2015. sedmice organizovati prikazivanje filmova za djecu i odrasle, s tim što su filmske projekcije za djecu u dnevnim, a za odrasle u večernjim terminima. S tim u vezi učenici Osnovne škole Dubrave će organizovano prisustvovati na dva prikazivanja..

 “U saradnji sa svih devet osnovnih škola naše općine i prevozničkom firmom Turbo organizujemo prikazivanje crtanih filmova za djecu. Od  ponedjeljka i utorka, 16.i 17.februara, predstave za školsku djecu su u terminima od 9, 12 i 15 sati. Za učenike od I do V razreda pripremljena je projekcija crtanog fila “Sedam patuljaka”, dok je za učenike od VI do IX razreda na programu film “Gospodar vjenčanja”, za tuzlanski radio "Puls" kaže  direktor BKC-a Fahrudin Brčaninović.

Osnovna škola Dubrave će svoju posjetu uskladiti nastavi, te će tako učenici nižih razreda ići u 11:30, a učenici viših razreda u 15 sati!


Nema Komentara.
Naslovna  |  Download  |  Forum  | Vijesti
Design by Edis Kalajac       Zivinice-best :::Copyright © 2003-2013::: Zivinice-best ::: All rights reserved::: Edis Kalajac